راهنمای کامل رایتینگ آیلتس آکادمیک Task 1

بخش رایتنیگ آزمون آیلتس آکادمیک که مربوط به مهارت نوشتن است دو بخش یا تسک (Task) دارد که در هر تسک یک سوال پرسیده می‌شود و مدت زمان کل این بخش یک ساعت است. ما در این مقاله، راهنمای کامل رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱ را در اختیار شما می‌گذاریم تا بتوانید نمره ی ایده آل خود را با خیال راحت از این بخش آیلتس بدست بیاورید.

در این مقاله، ابتدا با مبانی رایتینگ تسک ۱ آشنا میشویم، سپس چند نمونه سوال را با هم بررسی میکنیم و در آخر برای بالا بردن نمره در این بخش به شما چند نکته‌ی مهم و مفید یاد میدهیم.

برای تسک یک ۲۰ دقیقه وقت دارید تا حداقل ۱۵۰ کلمه بنویسید. نوع مقاله بسیار شبیه گزارش ماهانه ای است که کارمندان یک شرکت به مافوق خود می‌دهند: مدیر شرکت فقط دنبال اعداد و داده های مرتبط با عملکرد شرکت است نه چیزی بیشتر. برای تسک یک رایتینگ هم شما در وضعیت مشابه ای هستید. یک یا دو نمودار یا جدول در اختیار دارید و باید یک گزارش کوتاه درمورد اطلاعات نمودار بنویسید. به همین راحتی.

یکی از چهار مورد مهم در نمره دهی تسک یک رایتینگ که در انتهای راهنمای کامل رایتینگ آیلتس آکادمیک تسک ۱ خواهید خواند، “Task Achievement” است. یعنی توان شما برای پاسخ مناسب، دقیق و مرتبط به سوال در حداقل ۱۵۰ کلمه.

به عبارت ساده تر، برای اینکه از این بخش نمره‌ی کامل بگیرید باید به تمام نکات و جزییات سوال دقت کنید و دقیقا همان چیزی که از شما خواسته شده را بنویسید، نه کمتر نه بیشتر. حتما دقت کنید که هیچ مورد بی ربطی را در گزارش خود ننویسید وگرنه از نمره تان کم میشود.

چه مواردی را باید در تسک یک رایتینگ آیلتس آکادمیک بنویسم تا نمره ی بالایی بگیرم؟

زمان بندی و مراحل رایتینگ تسک ۱ آیلتس آکادمیک 

زمان بندی برای این بخش به سرعت شما در نوشتن و زمانی که قبل از شروع به نوشتن به فکر کردن به موضوع و نوت برداری نیاز دارید، بستگی دارد. اگر این دو مورد را کنار بگذاریم، یک مدل زمان بندی هست که برای اغلب افراد مناسب است، که البته شما می توانید بسته به نیاز خود آن را تغییر دهید:

خواندن سوال و آماده سازی متن مقاله در ذهن: ۳-۵ دقیقه

نوشتن مقاله: ۱۰-۱۵ دقیقه

بازخوانی و ادیت: ۳-۵ دقیقه  

تفاوت تسک ۱ و تسک ۲ رایتینگ آیلتس آکادمیک  

بخش رایتینگ آیلتس آکادمیک دو تسک دارد که این دو تسک کاملا متفاوت هستند. تسک ۲ یک مقاله ۵-پاراگرافی است که در آن باید نظر خود را در مورد موضوع مطرح شده بنویسید.  

تسک دو هم نمره ی بیشتری از تسک یک دارد و هم زمان بیشتری می‌برد. شاید این موضوع وسوستان کند که کلا آمادگی برای تسک یک را کنار بگذارید اما توصیه ما این است که به هیچ عنوان این کار را نکنید! درست است که تسک دو نمره بیشتری دارد و باید برایش کاملا آماده باشید اما مطمئن باشید مطالعه برای آمادگی کامل برای تسک یک هم بسیار ارزشمند است. درواقع با آمادگی کامل برای این تسک میتوانید مطمئن باشید که هیچ دقیقه ای را تلف نمی‌کنید.  

پیش از نوشتن: خواندن صحیح سوالات تسک ۱ رایتینگ آیلتس آکادمیک

قبل از هرچیز باید روش صحیح خواندن سوال را یاد گرفت تا وقت هدر نرود. منظور از خواندن صحیح سوال درواقع نحوه ی آنالیز کردن نمودارها، جدول ها و چارت هایی است که قرار است درموردشان گزارش بنویسید. در نگاه اول این تصاویر اغلب پیچیده به نظر می رسند اما واقعیت این است که قرار نیست توانایی شما در خواندن نمودار تست شود پس نیازی هم به انجام محاسبات پیچیده ریاضی نیست.

 یادتان باشد که آزمون آیلتس فقط توانایی شما در استفاده از زبان انگلیسی را می سنجد.

در تسک یک رایتینگ تنها چیزی که قرار است سنجیده شود مهارت شما در استفاده صحیح و مناسب از زبان انگلیسی برای گزارش نویسی از روی اطلاعات نمایش داده شده در جدول یا نمودار است.

با تمرکز روی نکاتی که در ادامه به آن اشاره می کنیم، خواندن صحیح سوالات این بخش را یاد می‌گیرید و می توانید به راحتی اطلاعات مورد نیاز برای گزارش خود را از دل نمودارها بیرون بکشید.

 

چگونه نمودارهای تسک ۱ رایتینگ آیلتس را بخوانیم؟

۱) اول خلاصه و تیترها را بخوانید.

در سوال تسک یک رایتینگ آیلتس یک جمله کوتاه خلاصه آمده و تصاویر (جدول، نمودار، …) معمولا تیتر دارند. اول همین دو مورد را بخوانید تا سریع متوجه شوید قضیه تصاویر چیست. این جمله خلاصه هم برای نوشتن پاراگراف اول که می خواهید تصاویر را معرفی کنید، به کارتان می آید.

 

۲) به دسته بندی ها و واحدها دقت کنید.

حالا به اطلاعاتی که در تصاویر آمده نگاه کنید. برای اینکه نمره ی بالایی از این تسک بگیرید باید بتوانید این اطلاعات را به طور دقیق توصیف کنید. اگر این تصاویر را به درستی درک نکنید نمی توانید به خوبی آنها را توصیف کنید. هنگامی که دارید داده های نمودار یا جدول را بررسی میکنید این سوال ها را از خودتان بپرسید:

  • آیا تصاویر واحد زمان دارند؟ آیا این واحد زمانی به ساعت است، روز، هفته، ماه،…؟
  • آیا تصاویر روندی را نشان می دهند؟ و این روند آیا صعودی است، نزولی یا نوسانی؟
  • آیا تصاویر یک سری اتفاق پشت سر هم را نشان می دهند؟ مراحل یک فرایند؟
  • آیا تصاویر دسته بندی انواع مختلف چیزی را نشان می دهند؟
  • آیا ارقام و اعداد در واحدهای صدتایی، هزارتایی، میلیونی، درصد یا اعشار نشان داده شده اند؟

۳یک زاویه دید جالب در مورد داده ها پیدا کنید.

همانطور که گفته شد برای تسک ۱ باید گزارشی درمورد ویژگی های اصلی تصاویر بنویسید. نکته اینجاست که باید تصمیم بگیرید چه اطلاعاتی را در گزارش بیاورید و از چه اطلاعاتی چشم پوشی کنید. این تصمیم گیری میتواند کار سختی باشد اما اگر بتوانید سریع یک زاویه دید جالب در مورد داده های نمودار پیدا کنید کمکتان میکند تا چیزهایی که می خواهید را از آنچه لازم ندارید جدا کنید تا کارتان بسیار ساده تر شود.  

مثلا:

نموداری که در اختیار دارید ۵ سریال تلویزیونی را لیست کرده است. این سریال ها براساس میزان محبوبیت شان بین ۵ گروه سنی مختلف رده بندی شده اند. انواع زاویه دیدی که میشود به این نمودار داشت میتواند این ها باشد:

کدام سریال ها در بین همه‌ی گروه های سنی بیشترین/کمترین محبوبیت را دارند؟

کدام سریال ها با بالا رفتن/پایین آمدن گروه سنی مخاطب محبوبیت بیشتری پیدا کردند؟

کدام سریال ها فقط در گروه سنی میانسال محبوب بودند؟

زاویه دیدی که انتخاب میکنید باید از بین بقیه برایتان جالب تر باشد. بگذارید جور دیگری به این قضیه نگاه کنیم. اگر قرار بود سر کلاس یا جلسه کاری درمورد موضوعی گزارش بدهید، فکر میکنید کدام اطلاعات برای مخاطب جذاب تر است؟ جواب این سوال همانی است که در نوشتن تسک یک رایتنیگ آیلتس به آن نیاز دارید.

۵
از ۵
۹ مشارکت کننده

جستجو در مقالات

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید